Ajándék külső akkumulátor a Notebook GSM-től

Töltés nélkül maradni sosem kellemes dolog, főleg, ha a mobiltelefonunkra bízzuk a fél életünket. Éppen ezért most ingyen megoldjuk neked ezt!

Ajándék külső akkumulátor a Notebook GSM-től

Mivel mostanában elég sokat téptük a szánkat arról, hogy mekkora szívás, ha a legváratlanabb pillanatban merül le a mobil, és egyébként is ez a mai telefonok legnagyobb baja, itt volt hát az ideje, hogy valamit tegyünk is a helyzet javítása érdekében.

Szóval, azt lehet már tudjátok, hogy vannak nagyon jóárasított használt iPhone-jaink raktáron: szinte mind karcmentes, újszerű állapotú, némelyik még gyári garanciás. Nem lelakott készülékekről van szó, hanem tökéletesen használható modellekről.

Most, ha ezekből szerzel be egyet, akkor ajándékba jár mellé egy külső akkumulátor is! Így nemcsak olcsóbban juthatsz hozzá a világ egyik legnépszerűbb telefonjához, hanem abban is biztos lehetsz, hogy ha egész nap a netet bújod, vagy Candy Crusht játszol, akkor sem fog cserbenhagyni a telefon.

Az akkuk ráadásul szép színesek, így nem egy rejtegetnivaló szürke kockával bővül a kütyüid tárháza. Nézd ki magadnak a kedvenc iPhone-od még ma!

Pin It
Szólj hozzá:

Exkluzív ajánlatok klubtagoknak

  • Exkluzív kedvezmények klubtagok részére
  • Elsőként értesülsz minden akciónkról
  • Értékes kiegészítők és egyéb nyeremények a hónap vásárlójának