Az Apple a vastagot szereti

Nem meglepő módon ismét szembemegy a trendekkel az Apple, az iPhone gyártója, és a mostanában divatos vékonyítás helyett inkább vastagabb készüléket dob piacra.Tim Cook Apple-vezér az iPhone 6 bemutatójánAzért nem kell megijedni, nem köszönt be a cápa-Nokia korszak az Apple háza táján, csak az már önmagában meglepő, hogy egy telefon új generációja vastagabb lesz elődjénél. Igaz, az eltérés minimális, de a japán Engadget oldalán megjelent tervrajzok szerint a 6-os iPhone 6.9 milliméteres vastagsága helyett a 6s névre keresztelt modell 7.1 mm vastagsággal bír majd.

Elemzők szerint ez az új, Force Touch nevű technológia miatt következik be: ennek lényege, hogy az új iPhone már különbséget tud tenni a különböző erősségű érintések között, így ezekhez minden bizonnyal különböző funkciókat lehet majd rendelni.

Ilyen vastag lehet az új iPhoneBár a most kiszivárgott tervrajzok nem túl részletesek és nem is túl nagy felbontásúak, de ezeket szemlélve úgy tűnik, hogy – sokak óhaját teljesítve – az iPhone 6s kamerája már nem fog kidomborodni a készülékházból.

Ezt leszámítva jelentős változásokra biztosan nem kell számítani, csak a motorháztető alatt várhatóak ráncfelvarrások, mint ahogy az s típusú iPhone modelleknél már megszokhattuk. Az eddigi információk szerint ez a ráncfelvarrás akár 300 Mbps letöltési sebességet, 2 GB RAM-ot, jobb energiatakarékosságot, A9-es processzort, új NFC chipet és egy javított, 12 megapixeles hátlapi kamerát jelent.

Az új Apple okostelefon érkezése idén ősszel várható, de ha ezt nem bírod kivárni, nézz be hozzánk, ahol vadiúj és alig használt darabok közül válogathatsz.

Forrás: hvg.hu

Pin It
Szólj hozzá:

Exkluzív ajánlatok klubtagoknak

  • Exkluzív kedvezmények klubtagok részére
  • Elsőként értesülsz minden akciónkról
  • Értékes kiegészítők és egyéb nyeremények a hónap vásárlójának