Ez most a legjobb okostelefon

Ha valamiből ki kell választani a legjobbat, az csakis szubjektív lehet. Ezúttal az Európai kép- és hangszövetség (EISA) osztott díjakat. Az eredmény nem csak szubjektív, de sokak számára meglepő is lett.A legjobb okostelefon díját vitte el a Huawei P8A szervezet már 33 éve figyeli az elektronikai piacot és díjaz különféle kategóriákban fogyasztói termékeket, így bátran állíthatjuk, hogy nem vaktában lövöldöznek, sokéves tapasztalat és szakmai tudás áll a döntések hátterében.

Idén az okostelefon kategóriában a Huawei P8 találtatott a legjobbnak: ez meglepő lehet mindazok számára, akik megszokták, hogy a Samsung Galaxy sorozat újabb és újabb tagjai, valamint az iPhone évente érkező modelljeitől hangos a sajtó és a közvélemény. Azt is tudni kell azonban, hogy az egyre népszerűbb kínai gyártó zsinórban harmadjára kapja a legjobb telefonért járó elismerést.

Ez sem véletlen, hiszen, ha utánanézünk a Huawei P8-at firtató kritikáknak és teszteknek, rájöhetünk, hogy az európai sajtóorgánumok sorban dicsérték a készülék jó összeszerelési minőségét és anyaghasználatát, a kamerát és a képességeihez mérten elérhető árazását.

Az okostelefonok közül díjazták még az újító külsejű Samsung Galaxy S6 Edge-et és a Sony Xperia Z3+-ot is. Ha valaki kimondottan fényképezésre vásárolna telefont, akkor érdemes lehet megnézni az LG G4-et, hiszen ennek kamerája találtatott a legjobbnak.

A tabletek közül a Lenovo Yoga Tablet 2 Pro vitte a prímet, míg a legokosabb okosóra az LG Watch Urbane lett.

A további díjakról, illetve magáról a szervezetről annak honlapján, az eisa.eu címen lehet olvasni.

Forrás: hvg.hu

Pin It
Szólj hozzá:

Exkluzív ajánlatok klubtagoknak

  • Exkluzív kedvezmények klubtagok részére
  • Elsőként értesülsz minden akciónkról
  • Értékes kiegészítők és egyéb nyeremények a hónap vásárlójának