Ezek a legmenőbb appok iPhone 6s-re

Az Apple legújabb telefonja számos újítással érkezik, a leglátványosabb minden bizonnyal a nyomás erejét mérő 3D Touch technológia. Ezt már számos alkalmazás ki is használja, amivel igazán cuccossá varázsolhatod a telefonodat.3D Touch az Apple-től, iPhone 6s a Notebook GSM-tőlSzóval meglépted ez is, és van egy vaidúj, csilli-villi iPhone 6s vagy iPhone 6s Plus okostelefonod. Gratulálunk, a tiéd a világ leggyorsabb telefonja, és minden jel arra mutat, hogy messze ez nyújtja jelenleg a legjobb felhasználói élményt is. Persze az új iPhone nem pusztán a sebességről meg a teljesítményről szól. Egy sor olyan új szolgáltatást nyújt a készülék, ami miatt az iPhone 6s és iPhone 6s Plus egy kiváló előrelépési lehetőség, sok szakember szerint az Apple legnagyobb iPhone frissítése volt a mostani.

Az új 12 megapixeles kamera még a legkritikusabbakban is jó benyomást hagyott, főként az iPhone 6s Plus esetében, amiben még optikai képstabilizátor is van. Az erősebb acél és a masszívabb üveg biztosan mindazok kedvence lesz, akik időnként el szokták ejteni a telefonjukat, de az iOS 9 és a továbbfejlesztett Siri is fantasztikusak. De, ha egyetlen, igazán kimagasló tulajdonságát kéne megnevezni az iPhone 6s-nek, akkor az biztosan a 3D Touch lenne.

Hol is bizonyít a legjobban a 3D Touch? Nos, ez nem egy egyszerű kérdés, ugyanis igazából semmilyen visszajelzést nem kapunk arról, hogy hol működik az új rendszer, és hol nem. Az Apple Tippek alkalmazása nyújt egy kis segítséget, de igazából csak próbálkozni lehet. Nos, éppen ezért adjuk most át nektek sok szeretettel a Boy Genius Report válogatását 10 olyan alkalmazással, amik okos és kreatív módon támogatják az Apple új 3D Touch technológiáját.

Instagram: Bökj rá és tartsd lenyomva bárki felhasználónevét vagy -képét, és egy gyors előnézeti képen láthatod a teljes nevét, friss képeit és némi infót a követőiről. Ha közben felfele simítasz az ujjaddal, néhány új opció válik láthatóvá, így például kikövetheted a felhasználót, üzenetet küldhetsz neki, vagy, ha erősebben nyomsz a képernyőre, a teljes profiloldala nyílik meg. A 3D Touch az alkalmazás ikonján is működik, így gyorsabban eléred a posztolási lehetőséget, a tevékenységi napolódat, az üzeneteidet vagy a keresőt.

>> Instagram letöltése

Launch Center Pro: Ha még nem ismernéd, a Launch Center Pro egy kiváló alkalmazás, ami gyors hozzáférést nyújt alkalmazások vagy az értesítési központ funkcióihoz. Ezeket a funkciókat most az alkalmazás ikonjáról is eléred a 3D Touch használatával. Így tudsz például üzenni valakinek, vagy egy új naptárbejegyzést is létrehozhatsz.

>> Launch Center Pro letöltése

Magic Piano: Egy ügyes kis zongora alkalmazásról van szó, amivel egész jól el lehet szórakozni iPhone-on vagy iPad-on is, és most a billentyűk hangerejét a 3D Touch segítségével is be tudod állítani. Úgy működik, mint egy rendes zongora: ha erősebben ütöd a billentyűt, hangosabban szól.

>> Magic Piano letöltése

3D Touch az Apple-től, iPhone 6s a Notebook GSM-tőlDropbox: A Dropbox az egyik legnépszerűbb felhő-alapú tárhely- és fájlszinkronizálási szolgáltatás, amit már több millióan használnak iOS eszközökön, és ők most már a 3D Touch előnyeit is kihasználhatják egy iPhone 6s vagy 6s Plus készüléken. Csak bökj rá és tarts lenyomva egy fájlt, hogy láthasd az előnézetét, vagy nyomd meg jobban, hogy meg is nyisd.

>> Dropbox letöltése

OpenTable: A legjobb éttermi asztalfoglaló alkalmazás most még jobb lett, köszönhetően a 3D Touch támogatásának. Tartsd nyomva egy étterem linkjét, és megjelenik egy előnézet, amin láthatod az elhelyezkedését a térképen. Húzd felfele az ujjad, hogy a következő órára kezdj meg egy foglalást. Ha erősebben nyomsz a linkre, megnyithatod az étterem OpenTable oldalát.

>> OpenTable letöltése

StubHub: Tarts lenyomva egy jegyet, hogy megnézhesd a legfontosabb infókat róla, vagy nyomd meg erősebben, hogy megnyisd. A 3D Touch az alkalmazás ikonján is működik, innen azonnal eléred a közelben levő eseményeket, vagy kedvenceidet.

>> StubHub letöltése

News 360: A népszerű News 360 hírolvasó kiválóan együttműködik a 3D Touch-csal. Nyomj hosszan egy cikk címén vagy képén listanézetben, hogy megnézd az előnézetét, majd húzd felfele az ujjad, hogy egy többfunkciós menüt nyiss meg, ahol kedvelheted, megoszthatod, vagy későbbi olvasásra mentheted a cikket. Ha erősebben nyomsz a cikkre, az megnyílik.

>> News 360 letöltése

3D Touch az Apple-től, iPhone 6s a Notebook GSM-tőlPinterest: A Pinterestnek egészen kiváló 3D Touch integrációja van, ami túlmutat a klasszikus előnézet és megnyitás funkciókon. A rányomásra megjelenő előnézet mérete attól függően változik, hogy mennyire erősen bökjük meg a képet, ami nagyon menőn néz ki. Ha felfele suhintunk, pinelhetjük, vagy megoszthatjuk a kívánt elemet.

>> Pinterest letöltése

Hipstamatic Camera: Az alkalmazás képnézője most 3D Touch funkciókkal bővült: tarts erősen lenyomva egy képet, hogy belenagyíthass, vagy simíts felfele az ujjaddal, hogy kedvenceid közé mentsd, vagy letörüld.

>> Hipstatic Camera letöltése

Evernote: Sokak kedvenc jegyzetelő alkalmazásába is beépítették már a 3D Touch integrációt. A főképernyőn található ikonjának is van egy gyorsmenüje, de az igazi móka az alkalmazáson belül kezdődik, ahol előnézeti képet kaphatunk a jegyzetekről, grafikonokról vagy a jegyzetekben található linkekről, és ha erősen nyomjuk őket, akkor meg tudjuk nyitni bármelyiket.

>> Evernote letöltése

iPhone 6s a Notebook GSM-től

Te se maradj ki a legújabb technológiákból! Ha bármelyik alkalmazás felkeltette érdeklődésedet, akkor nézz be webshopunkba, és még ma rendelj egy iPhone 6s-t vagy iPhone 6s Plust, hogy a lehető legmenőbb módon használhasd őket!

Forrás: BGR

Pin It
Szólj hozzá:

Exkluzív ajánlatok klubtagoknak

  • Exkluzív kedvezmények klubtagok részére
  • Elsőként értesülsz minden akciónkról
  • Értékes kiegészítők és egyéb nyeremények a hónap vásárlójának