Gyönyörű konceptvideókon az új iPhone

Álmodozni mindig lehet, és a legújabb álmok nemcsak gyönyörűek, de lehet, hogy nem is állnak olyan messze a valóságtól. Ebből mi is kérünk majd!Apple iPhone 7 koncepció

Bevett szokás, hogy a trendi és menő telefonok legújabb kiadásának megjelenése előtt sorra jelennek meg a szebbnél szebb koncepciók, akár grafikán, vagy – mint jelen esetben is – videón. A 6-os iPhone megjelenése előtt például Johhny Plaid rukkolt elő néhány csodálatos képpel, most két videót mutatunk.

Úgy tűnik mindkét videóst rendesen megragadta a Samsung Galaxy S6 kijelzője, legalábbis azt nagyon szeretnék, ha a kijelző a telefon előlapját annak teljes szélességében fedné. Ez nem lehetetlen megoldás, ellenben baromi jól néz ki, reméljük Cupertinóban is fontolóra veszik.

Sokak vágya még, hogy eltűnjenek a műanyag csíkok a készülékről, illetve, hogy a kamera ismét passzoljon a váz síkjába, ne legyen egy zavaró dudor a hátlapon. A videók készítői ezeket az ötleteket is integrálták a most megjelent koncepciókba.

Persze továbbra is hangsúlyozni kell, hogy ezek csak ötletek, és bármilyen szépen is mutassanak az official meg a trailer szavak a videók címeiben, ezeknek semmi közük nincs az Apple-höz, így könnyen meglehet hogy az iPhone 7 merőben másképp fog kinézni.

Ahhoz, hogy megtudjuk, milyen is lesz az iPhone 7, elég sokat kell még várnunk: az Apple már egy ideje kétéves megjelenési ciklussal dolgozik oksotelefonjai esetén, vagyis a páros években jön a vadiúj modell, míg a páratlan években az előző modell javított, frissített, gyorsított kiadás, melyet a nevében szereplő S betű jelez. Ez alapján idén ősszel az iPhone 6S megjelenésére számíthatunk, míg az iPhone 7 érkezése csak jövőre, 2016-ra várható.

Persze addig sem kell csak ábrándozni, hiszen még ma a kezedben tarthatod azt az élményt, amit csak egy iPhone képes nyújtani: nézz be webáruházunkba, ahol új és használt Apple telefonok közül is válogathatsz.

Pin It
Szólj hozzá:

Exkluzív ajánlatok klubtagoknak

  • Exkluzív kedvezmények klubtagok részére
  • Elsőként értesülsz minden akciónkról
  • Értékes kiegészítők és egyéb nyeremények a hónap vásárlójának