Így jár neked is 1 TB tárhely

A közösség segítségével szeretné felturbózni lokális szolgáltatásai a Google, ennek érdekében ingyen tárhellyel akarja bevonzani a potenciális segítőket.1 TB tárhelyet ad a GoogleManapság a felhő fogalma már nem csak lebegő vízcseppek halmazát is értjük, hanem egy csokor olyan szolgáltatást, amit online, az Interneten keresztül érünk el. A felhő-alapú tárhelyek egyre népszerűbbek, hiszen nagyon olcsón, vagy akár ingyen juthatunk hozzá igencsak nagyméretű tárolókapacitáshoz, ahol biztonsági mentéseinket, dokumentumainkat, fotóinkat, vagy bármilyen tartalmunkat tárolhatjuk.

A felhő-alapú tárhely biztonságáról és titkosságáról most nem nyitnánk vitát, inkább egy olyan lehetőséget mutatunk be, amit kihasználva egy terabájt tárhelyhez juthatunk a Google jóvoltából. Mindez a Local Guides (Helyi Idegenvezetők) programban lehetséges: ennek lényege, hogy hogy a felhasználók véleményezzék és frissítsék a Google térképén feltüntetett helyeket, vagy éppen új helyekkel bővítsék a meglévők sorát.

A programban a szöveges értékelésekért, fotók feltöltéséért, új helyek hozzáadásáért, és a helyek adatainak frissítéséért pontok járnak, minden tevékenységért egy pont, és egy hellyel maximum öt pont gyűjthető össze. Az 1 TB tárhely azoknak jár, akik legalább 200 pontot gyűjtenek össze.

Ez elég időigényes munkának hangzik (és valóban az is), de elég jól fizet, hiszen 1 TB Google Drive tárhely havidíja 9.99$, a 200 pontért cserébe pedig két évre kapjuk ezt meg, vagyis a csomag értéke mintegy 240 dollár, vagyis szinte pontosan 1000 lej. Különböző helyeket véleményezni és értékelni egyébként is hasznos dolog, bárki számára nagyon jól fog, ha idegen városban van.

Érétkelj helyeket, és tárhelyet kapsz cserébeAz ajándék tárhely mellé egyéb érdekességek is járnak, hiszen a Local Guides programban nemcsak pontok, de szintek is vannak: 5 pont beszerzése után már jogosultak vagyunk néhány Google termék korai tesztelésére, de például 200 pont begyűjtése esetén a tárhely mellé évente ajándékot is kapunk a Google-től, és különböző eseményekre is meghívókat kaphatunk.

A Google Local Guides program részleteiről annak honlapján találsz további információkat.

Pin It
Szólj hozzá:

Exkluzív ajánlatok klubtagoknak

  • Exkluzív kedvezmények klubtagok részére
  • Elsőként értesülsz minden akciónkról
  • Értékes kiegészítők és egyéb nyeremények a hónap vásárlójának