Játék: szerezd be az új telefonod, és nyerd vissza az árát!

Különleges akcióval várjuk vásárlóinkat az ünnepek közeledtével. A játék lényege, hogy ha nálunk szerzed be a következő telefonod, most jó eséllyel visszanyerheted az árát.Karácsonyra nyerd vissza a telefonod árátBár az időjárás nem erre utal, javában benne vagyunk a télben, és rohamléptekkel közeleg a Karácsony és az ajándékozások időszaka. A Notebook GSM eddig is az a hely volt, ahol bátran beszerezhetted a következő okostelefonod, tableted vagy éppen számítógéped, de akkor is érdemes volt felkeresni minket, ha valaki mást szerettél volna meglepni egy kütyüvel.

Most csavarunk még egyet a történeten, és az idei karácsony alkalmával még vonzóbb kínálattal, egy játékkal jelentkezünk: gyere be valamelyik üzletünkbe* vagy nézz be webshopunkba, vásárolj (okos)telefont, tabletet, navigációs rendszert vagy laptopot, mi pedig egy szerencsés vásárlónak visszaadjuk a vásárlás értékét egy utalvány formájában.

A tennivalód tehát csupán annyi, hogy nálunk szerezd be a következő kütyüd, vagy valamelyik szeretted karácsonyi ajándékát december 25-ig, majd tölts ki egy rövid regisztrációs szelvényt, és máris részt veszel a játékban (a weboldalunkon vásárlók számára munkatársaink töltik ki a szelvényt, így ők is automatikusan részt vesznek a játékban).

Sorsolni december 28-án, hétfőn 12 órakor fogunk: egy szerencsés vásárlónk egy utalványt nyer, amit bármelyik üzletünkben beválthat. Az utalvány értéke pontosan annyi lesz, amekkora értékben kütyüt vásárolt nálunk a játék ideje alatt, így tehát visszaadjuk vásárlása árát.

Nincs ötletetek, hogy mit vegyetek karácsonyra? Segítünk! Csak kattintsatok ide, és máris megkapjátok legújabb ajánlatunkat, amiben egy rakás kiváló okostelefont válogattunk össze nektek, hogy biztosan találjatok egy-két remek darabot!

Látogassatok meg minket, hogy együtt tehessük szebbé az idei ünnepet! A játék hivatalos szabályzatát ide kattintva tölthetitek le.

*Igen, jól olvastátok, hiszen november 20-tól egy új helyszínen, a Bethlen Gábor utca elején, a Mokka szomszédságában is várunk benneteket. Hamarosan néhány fotóval is jelentkezünk, hogy szokjátok az új környezetet ;)

Pin It
Szólj hozzá:

Exkluzív ajánlatok klubtagoknak

  • Exkluzív kedvezmények klubtagok részére
  • Elsőként értesülsz minden akciónkról
  • Értékes kiegészítők és egyéb nyeremények a hónap vásárlójának