Két fronton támad az Android

Az éves nagy mobilos összeröffenésig, a Mobile World Congressig még egy hét van, de már elég sok mindent lehet tudni két, egészen izgalmasnak ígérkező Androidos készülékről.

Jön a Samsung Galaxy S6

A tavalyi év egyik legmenőbbnek számító Androidos mobilja kétségkívül a HTC One M8 volt, amit egyesek még az okostelefonok Aston Martinjának is neveznek, sőt, több szakmai portál és blog szerint is az év telefonja volt.

Utódját, az M9-et vasárnap mutatják be, de már kiszivárogtak róla a képek – ezek persze nem hivatalosak, de ilyen közel a premierhez már eléggé biztosra vehetjük, hogy a végleges készüléket láthatjuk rajtuk.

Jön a HTC  One M9

A Mobile Geeks szerint 5″-es full HD kijelzővel szerelték az új HTC csúcsmodellt, és egy nyolcmagos, magonként 2 Ghz-es Snpadragon 810-es processzor duruzsol majd benne 3 GB RAM társaságban. Multimédia terén nem nagyon találni benne kivetnivalót, legalábbis amit a számokat illeti: 20 megapixeles kamera van benne, ami papíron jól hangzik, de a minőségéről egyelőre korai lenne nyilatkozni.

A felhasználó 32 GB-os tárhellyel gazdálkodhat majd, amiből persze néhány gigabájtot lecsippent az Android 5.0.1 Lollipop, de pánikra semmi ok, microSD kártyával bővíthetjük.

Jön a HTC  One M9

Szintén vasárnapra lőtte be a Galaxy sorozat legújabb királyának bemutatóját a Samsung: az S6 várhatóan nem csak a számokkal fog nagyokat mutatni, de kijelzője is újszerű lesz. Bár eddig csak tippelni lehetett az új külsőre, az amerikai T-Mobile oldalán megjelent hivatalos fotó alapján nagyon úgy tűnik, valóban a készülék oldalára is “rácsorgó” kijelzőt pakolnak a Samsung Galaxy S6-ra.

Mindenesetre sok izgalmat tartogat a vasárnap a mobiltechnológia rajongóinak, és akkor még nem is beszéltünk az egyhetes MWC-ről: március 2. és 5. között Barcelonában jönnek az újdonságok, alig várjuk őket!

Forrás: hvg.hu

Pin It
Szólj hozzá:

Exkluzív ajánlatok klubtagoknak

  • Exkluzív kedvezmények klubtagok részére
  • Elsőként értesülsz minden akciónkról
  • Értékes kiegészítők és egyéb nyeremények a hónap vásárlójának