Tiéd lehet a világ leggyorsabb telefonja!

Ha az ember okostelefont vesz magának, szeretné, ha az nem csak okos, de gyors is lenne – mi értelme a rengeteg funkciónak, ha egyfolytában várni kell valamire. Elkészült a világ leggyorsabb okostelefonjainak listája, és már ma be is szerezheted szinte bármelyiket.Ők a leggyorsabbakTöbbszintű összehasonlítást végzett számos, ma kapható okstelefonon a Tom’s Guide nevű techportál. Az okostelefonok sebességének mérésére nem csupán a szintetikus, szinte csak tesztelők által használt sebességmérő alkalmazásokat használták, hanem olyan, hétköznapi eseményeket is megmértek, mint például egy PDF fájl betöltési ideje, vagy a kamera alkalmazás indulási ideje.

A kilencféle mérésből hatban teljesített a legjobban, és ezzel vált minden kérdés nélkül a leggyorsabb okostelefonná a Samsung zászlóshajója, a Galaxy S6. Őt követi az LG G4 és az iPhone 6, majd mögéjük sorakozik fel a HTC One M9, a Google Nexus 6 és az Asus ZenFone 2.

Így lett a leggyorsabb a Samsung Galaxy S6Jó hír, hogy ezek a szupergyors készülékek nem elérhetetlen álmok csupán, hiszen szinte bármelyiket beszerezheted – még ma! A Notebook GSM kínálatában jelenleg is akciós az egyértelműen leggyorsabb Samsung Galaxy S6, de az iPhone 6-ot is beszerezheted, sőt, egy még kedvezményesebb ajánlatunk is van. Ha tiszta Android élményre vágysz, akkor a Motorola által gyártott Nexus 6 lesz a jó választás, ebből is találsz üzletünkben.

Forrás: Tom’s Guide

Pin It
Szólj hozzá:

Exkluzív ajánlatok klubtagoknak

  • Exkluzív kedvezmények klubtagok részére
  • Elsőként értesülsz minden akciónkról
  • Értékes kiegészítők és egyéb nyeremények a hónap vásárlójának