Új nagyágyú érkezik: máris tiéd lehet az iPhone 6s

Alig három hete jelentette be az Apple legújabb telefonjait, az iPhone 6s-t és 6s Plus-t, a Notebook GSM-nél máris lecsaphatsz rá, és napokon belül át is veheted.iPhone 6s a Notebook GSM-tőlHa szeptember, akkor új iPhone – egy ideje ez már fix az Apple-nél, és ez idén sem volt másképp. A szeptember 9-i sajtóeseményen két új készüléket jelentettek be, ezek az iPhone 6s és a nagyméretű iPhone 6s Plus.

Az új modellek az iPhone 6 és iPhone 6 Plus készülékek utódai, és ennek megfelelően fejlettebbek is: jobb processzorral, nagyobb felbontású első és hátsó kamerával, jobb minőségű alumíniumvázzal, továbbfejlesztett Touch ID rendszerrel, a nyomás erősségére is reagáló 3D Touch érzékelővel, illetve fejlettebb LTE és WiFi antennával szerelik őket.

Népszerűségükről egyetlen szám is sokat árulkodik, hiszen a piacra dobás hétvégéjén összesen 13 millió darabot adtak el a két modellből, ami új rekord a cupertinói cég életében. A telefonok 16, 64 és 128 gigabájtos háttértárral érkeznek négy különböző színben.

Ha szeretnéd tartani a lépést a legújabb mobilos trenddel és a jelen pillanatban elérhető egyik legjobb, és minden bizonnyal legmenőbb telefon tulajdonosa szeretnél lenni, akkor ezt már most meg is teheted. Az iPhone 6S több színben és több méretű háttértárral rendelhető a Notebook GSM webáruházában: rendeld meg most, hiszen az előrendelők már október 5-én, hétfőn kézbe vehetik a legújabb iPhone csodát.

A készülékről további információkat itt találsz, webboltunkban pedig már kosárba is teheted a neked tetsző darabot.

Pin It
Szólj hozzá:

Exkluzív ajánlatok klubtagoknak

  • Exkluzív kedvezmények klubtagok részére
  • Elsőként értesülsz minden akciónkról
  • Értékes kiegészítők és egyéb nyeremények a hónap vásárlójának