Világok találkozása: Google Keep jegyzetelő alkalmazás iOS-re

Kár is lenne tagadni, hogy az Apple felhasználók bizony jó helyzetben vannak alkalmazások terén, hiszen az App Store tele van jobbnál jobb, ingyenes és fizetős programokkal. Most a Google egyik legjobb eszköze érkezett meg, érdemes vetni rá egy pillantást.iOS-re is megérkezett a Google KeepAz Android felhasználók zöme minden bizonnyal jó ismerősként tartja számon a Google jegyzetelős alkalmazását, a Google Keepet. A kis app mindent tud, amit egy hasonló kaliberű eszköztől elvárhatunk: nagyon egyszerűen készíthetünk benne írott vagy hangjegyzeteket, külön típus van pipálható tennivaló-listára és a könnyen csatolhatunk hozzuk képeket is.

A Google Keep másik hasznos funkciója, hogy a jegyzeteket egyszerűen ki tudjuk színezni, ezzel különböző, nagyon könnyen áttekinthető kategóriákba sorolhatjuk őket, a saját kedvelt rendszerezésünk szerint. A jegyzetek könnyen címkézhetőek, megoszthatóak másokkal, illetve azt is be lehet állítani, hogy emlékeztetőként működjenek, így a készülékünk elénk tolja azt egy megadott időben, vagy helyen.

Természetesen lehet keresni a feljegyzések között, és minden korábbi cetlink elérhető bármilyen eszközön, így webes felületen is, bejelentkezés után, hiszen szinkronizálódik a Google-fiókunkkal.

Ha egy ilyen, egyszerű, letisztult és mégis roppant hasznos alkalmazásra vágytál az iPhone-odon, akkor most már töltheted! A Google Keep iOS 8 vagy újabb verziójú operációs rendszerekre érhető el az App Store-ban.

Pin It
Szólj hozzá:

Exkluzív ajánlatok klubtagoknak

  • Exkluzív kedvezmények klubtagok részére
  • Elsőként értesülsz minden akciónkról
  • Értékes kiegészítők és egyéb nyeremények a hónap vásárlójának